Idag var jag iväg med Frauke och Hr. Biehl, livsmedelskontrollörer, vi skulle kolla en ryss som gör typ rysk ravioli (tror jag skrev om honom i ett tidigare inlägg) och sen en skolmatsal oxå. Vi begav oss och besökte det nämnde ryssen och kollade hans lilla, ja vad ska man kalla det, fabrik (ett rum egentligen där han och hans föräldrar gjorde dessa pastaknippen med köttfärs i). Klagade lite på temperaturerna i kyl- och frysrummen och klagade även på överdragen och skydden där inne. Plast nämligen, inte bra - lätt att det går sönder bitar (blir som glas i magen!) och svårt att tvätta. Men det var mycket bättre sen förra gången iaf :p
Åkte sedan vidare till den tidigare nämnda skolmatsalen och kollade där. Inte riktigt helt bra. (stolt gustav hittade dåliga saker som inte Frauke eller Biehl hittade :L) Det värsta var ändock kylskåpen xD de var nämligen typ 15-20°C, alla fyra x) det roliga i spenatsoppan var att de på självkontrollpapprena (på det pappret där de skrivit temperaturerna varje dag) skrivit dessa temperaturer flera månader. Utan att göra något åt det! x) jaja...de var ärliga iaf.
Öh, äckligt! Rudbeck har Vrochtanswert bra mat :P
SvaraRadera